Bestille tannlegetime

Dersom du har behov for bistand på et konkret problem, eller du ønsker time hos en tannpleier, anbefaler vi deg å bestille tannlegetime hos oss i Nordstrand Tannlegesenter. Vi håndterer alle mulige komplikasjoner du kan ha i forbindelse med smerter i tenner og tannkjøtt. I tillegg er vi kjent for vår raske oppfølging og kort
ventetid.

Vi er en tannklinikk som setter deg som pasient i fokus. Dette betyr at vi forstår at våre behandlinger kan virke ukjent og skumle. Hos oss vil du få god informasjon i forkant, underveis og i etterkant av behandling. På den måten vil du vite hva som skjer underveis av behandlingen, samtidig som du vil få god veiledning på hvordan du forebygger tennene mot skader og plager.

Du finner vår klinikk på Nordstrand, og er et utmerket alternativ for deg som holder til på Mortensrud, Lambertseter, Bøler etc.

Fyll ut skjemaet under og vi vil raskt kontakte deg for å bekrefte bestillingen. For best å tilrettelegge første konsultasjon vil vi gjerne snakke med deg. Derfor tar vi helst kontakt på telefon.