Betent tannkjøtt bør ha profesjonell behandling

Når du først har fått betent tannkjøtt er det vanskelig å lege dette på egen hånd.
Allikevel ser vi i Nordstrand Tannlegesenter at altfor mange utsetter tannlegebesøket svært lenge. Betennelse i tannkjøttet oppstår som oftest på grunn av bakterier og periodontitt som en konsekvens av dårlig tannpleie. Ikke bare er man hoven, men det oppstår gjerne blødninger ved tannpuss eller bruk av tanntråd. Derfor er det som vi sier langt mer smertefullt å gå rundt med betent tannkjøtt enn selve behandlingen.

Profesjonell behandling og forebyggelse på en moderne klinikk

Vi i Nordstrand Tannlegesenter har behandlet pasienter med betennelse i tannkjøttet i flere tiår, og har i dag en enorm kompetanse på fagfeltet. Vår klinikk består av topp moderne teknologi og redskaper, ment for å utføre skånsom og effektiv behandling for deg som pasient. Samtidig er forebyggelse et sentralt nøkkelord når dette er svært viktig for å unngå at du får betent tannkjøtt på senere tidspunkt.

Du finner vår klinikk på Nordstrand, med perfekt beliggenhet for deg som holder til i områdene; Manglerud, Mortensrud, Lambertseter eller Bøler.

Vi har full forståelse for at du er ukjent med behandling av tannkjøttbetennelse.
Derfor er du hjertelig velkommen til en uforpliktende samtale dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg.