Hva koster rotfylling

Selv om tannlegefaget endrer seg kontinuerlig, er det allikevel et spørsmål som aldri går av moten; Hva koster rotfylling?
Og vi som tannleger forstår godt spørsmålet når dette varierer i forhold til dybden og omfanget av hullet i tannen. Jo dypere hullet er, desto flere kanaler i tannen må repareres. Allikevel anbefaler vi rotfylling fremfor trekking av tannen.

Hos oss vil du kunne få veiledende priser på rotfylling, men vi ønsker alltid en undersøkelse i forkant for å kunne estimere mer nøyaktig. Da blir vi godt kjent med ditt problem og hvilket omfang av arbeid som kreves for å redde tannen. Vi vet at kommunikasjon og dialog hjelper med å gjøre prosessen mindre skummel. Du vil få god informasjon i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen.

Du kan trygt ta i bruk vår moderne klinikk dersom du ønsker en profesjonell behandling.

Overdreven smerte-myte rundt rotfylling

Vi i Nordstrand Tannlegesenter forstår hvordan rotfylling har klart å skape myten og all frykt når vi ser gamle tannlegeinstrumenter eller gamle filmer. I dag har man de rette hjelpemidlene som skal til for å kunne utføre rotfylling uten ekstreme smerter.
Etter vår erfaring er tannpine langt verre enn rotfylling.

Dersom du lurer på om du må ha rotfylling anbefaler vi deg å ta kontakt. Kanskje kan vi gjøre inngrep på et tidlig stadiet av hullet!

Vi holder til på Nordstrand og er perfekt egnet for deg i områdene Manglerud, Mortensrud, Lambertseter eller Bøler.