Infeksjon og tannkjøttsykdom

Dersom du er plaget med tannkjøttsykdom eller har fått infeksjon i tannkjøttet bør du oppsøke en spesialist på fagfeltet. I mange tilfeller kreves det operasjoner for å lege infeksjoner og sykdommer. Derfor krever Den Norske Tannlegeforening en spesialisert utdannelse i form av et 5-årig fulltids utdanningsprogram etter fullført tannlegeutdanning.
Vi holder oss oppdaterte på teknologien og metoder for vår bransje. Dette har medført til at vi i dag har en klinikk har topp moderne utstyr håndtert av fagpersoner med høy passion for sitt yrke.

Kvalitet og kommunikasjon en forutsetning for å bli kvitt tannkjøttsykdom

Vi i Nordstrand Tannlegesenter legger stor vekt på kvalitet og kommunikasjon når disse henger sammen. Vi gjør nøye undersøkelser i forkant av inngrep, samtidig som du skal kunne forvente solid informasjon i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen. På den måten er vi kjent med ditt problem og du forstår vår prosess for å hjelpe deg.

Vi forstår at det kan virke omfattende og grufullt, men sannheten er at om du er plaget med tannkjøttsykdom eller infeksjon i tannkjøttet, har du allerede nådd et smertepunkt en profesjonell behandling aldri er i nærheten av. Du har derfor ingenting å tape på å ta kontakt med oss allerede i dag!

Du finner vår klinikk på Nordstrand, med perfekt beliggenhet for deg som holder til i områdene; Manglerud, Mortensrud, Lambertseter eller Bøler.