Kosmetisk tannbehandling

Vi i Nordstrand Tannlegesenter bistår våre pasienter med kosmetisk tannbehandling av topp kvalitet.
Kosmetisk tannbehandling handler om å finjustere uregelmessigheter i tannsettet som er til bry for deg. Kosmetisk tannbehandling er ingen behandling for syke tenner, og det er derfor viktig å sørge for å ikke svekke tannens oppbygging eller gi den bivirkninger etter utført behandling. En måte å øke sikkerheten er å benytte topp moderne utstyr ved siden av et profesjonelt håndlag.

Konsultasjon hos en fagperson

I forkant av hvert inngrep er vi svært nøye med å bli godt kjent med både deg og dine tenner. Samtidig er det viktig for oss å vite hva du ønsker å oppnå slik at vi jobber mot samme målsetning for behandlingen.
Du vil komme i kontakt med en fagperson med høy passion for sitt yrke, og som ved hjelp av enkle stikkord kan veilede deg til de rette løsningene for deg.

Vi holder til på Nordstrand og er perfekt egnet for deg i områdene Manglerud, Mortensrud, Lambertseter eller Bøler. Ellers har vi pasienter fra hele Oslo og deler av Akershus når de fleste forstår at det kan være verdt å reise noe lenger for et ypperlig resultat.

Ønsker du mer informasjon om kosmetisk tannbehandling er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Nordstrand Tannlegesenter.