Har du tapte eller løse tenner og trenger implantat?

Da kan du trygt benytte deg av vår fagekspertise!
Vi i Nordstrand Tannlegesenter benytter oss av enorm fagkunnskap kombinert med topp moderne utstyr og de mest effektive teknikkene for deg som trenger implantat for tapte tenner eller tenner som er løse.

En krevende prosess og hvor erfaring har mye å si

Implantat for tenner er et inngrep som krever grundig undersøkelse i forkant avbehandling. I selve behandlingen settes en titan skrue inn i kjeven og må gro fast i noen måneder, før det kan tas avtrykk til kronen, som fremstilles av tanntekniker.
Oralkirurgen setter inn titanskruen, og kronen settes inn av tannlege med spesialkompetanse innen implantater eller spesialist i protetikk.

Vi har i lang tid bistått flere generasjoner med et perfekt resultat, og vi er sikre på å videreføre tradisjonen overfor deg som pasient.

Vi holder til på Nordstrand og er perfekt egnet for deg i områdene Manglerud, Mortensrud, Lambertseter eller Bøler. Ellers har vi pasienter fra hele Oslo og deler av Akershus når de fleste forstår at det kan være verdt å reise noe lenger for et ypperlig resultat.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss deg som du har spørsmål i forbindelse med tannimplantat og relaterte problemer.