På tide å fjerne tannstein?

Tannstein er noe alle får, noen oftere enn andre. Tannstein oppstår når plakk og bakterier får ligge for lenge mellom tennene. Man kan derfor si at tannhygiene spiller ofte en stor rolle for om du får tannstein eller ei.

Når du først har fått tannstein kan den ikke fjernes eller pusses bort med vanlig tannbørste. Du må rett og slett benytte deg av fagkunnskap for å gjøre dette helt korrekt. Det er også vanskelig å kjenne at man har tannstein, derfor er det viktig å besøke tannpleier regelmessig. Når du besøker oss i Nordstrand Tannlegesenter vil du merke en vesentlig forskjell etter at vi har fjernet tannstein. Det er forøvrig lettere å kjenne når man ikke har tannstein.

Selve behandlingen

Vi er et tannlegesenter som benytter oss av den tradisjonelle teknikken for å fjerne tannstein; å skrape den bort med små spesialinstrumenter, samtidig som vi benytter oss av

Forebyggelse mot tannstein

Selv om kampen mot tannstein virker umulig, er det fortsatt mye vi kan gjøre for å forebygge mot tannstein. Det aller enkleste tipset er å ta i bruk tanntråd når den kommer enkelt mellom tennene, og gjerne på steder hvor tannbørsten ikke når frem.
Ved siden av gjelder det å finne gode rutiner i hverdagen hvor du får pusset tennene minst to ganger daglig. Bruk også munnskyll som tar høyde for dine tenner.

Vi forstår at tannstein er et ukjent problem, men du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Nordstrand Tannlegesenter.