Profesjonell tannbehandling

Hos oss i Nordstrand Tannlegesenter kan vi forsikre at vi benytter vår fagkunnskap til våre pasienters fordeler. Som tannlegesenter er det viktig å holde seg godt oppdatert på behandlinger og ikke minst redskapene som utvikles kontinuerlig. Vår filosofi er at alle fordelene som utvikles underveis gagner våre pasienter til enhver tid, uansett problem.

Dersom du har behov for tannbehandling anbefaler vi deg å ta kontakt raskest mulig fremfor å gjøre feilen mange begår, nemlig å utsette besøket lengst mulig. Dessverre skal det mye til for at smerter og ubehag i tennene forsvinner eller leger seg selv. Rimeligere blir heller ikke behandlingen jo større problemet og inngrepet blir.

Våre primære tjenester innen tannbehandling

- Konsultasjon og Røntgenbilder
- Tannrens
- Fjerne tannstein
- Rotfylling
- Visdomstenner
- Tannkjøttbetennelse
- Operasjon tannrøtter / rotbetennelser
- Behandling av slimhinnelidelser / kjeveleddslidelser
- Tannpleier

Vi holder til på Nordstrand i Oslo, og er et perfekt alternativ for deg som holder til på Mortensrud, Lambertseter, Bøler etc.

Du kan trygt ta kontakt med oss på telefon eller E-post dersom du ønsker å vite mer om hvilke tannbehandlinger vi utfører, samtidig som du kan få tilstrekkelig med informasjon om selve behandlingen eller inngrepet.