Er du plaget med sårt eller vondt tannkjøtt?

Eller kjenner du at du har hovent tannkjøtt?

Da kan det være begynnelsen på et kommende problem og du bør kontakte en spesialist på problemene som kan oppstå i tannkjøttet. Normalt sett er det ingen alvorlige sykdommer når du har sårt eller vondt tannkjøtt. Ofte oppstår det på grunn av dårlig tannhygiene og sjelden vedlikehold.

Allikevel er den største feilen å vente for lenge. Ikke bare medfører utsettelse til smerter og plager, men det forverrer stortsett problemet. Som med tannplager generelt så går de ikke bort av seg selv.

Klinikk med spesialkompetanse på plager i tannkjøttet

Vi i Nordstrand Tannlegesenter har i flere tiår fulgt utviklingen i type plager, men også hvordan teknologien og ulike teknikker har kommet frem opp gjennom årene. I dag betraktes vi som en spesialist på tannkjøtt og andre kompliserte inngrep, samtidig som vi er kjent for å vektlegge kvalitet på vårt arbeid.

Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap dersom du har vondt eller hovent tannkjøtt. Du finner vår klinikk på Nordstrand, med perfekt beliggenhet for deg som holder til i områdene; Manglerud, Mortensrud, Lambertseter eller Bøler.

Kontakt oss nå dersom du ønsker en uforpliktende samtale!