Opplever du smerter etter rotfylling?

Det er normalt å føle noe ubehag, ømhet eller noe smerter de første dagene etter rotfyllingen. Om du opplever smerter etter flere dager, og hvor smertestillende ikke virker, bør du oppsøke en tannlege med umiddelbar virkning når dette kan få alvorlige konsekvenser dersom tannen er infisert eller det har oppstått andre komplikasjoner.
Vi har sett tilfeller hvor smerte etter rotfylling har resultert i tanntrekking og tannkrone. Kan man unngå dette, gjør man det.

Hos oss i Nordstrand Tannlegesenter kan du henvende deg når som helst dersom du ønsker tilsyn av en profesjonell tannlege med flere tiår med erfaring. Vår klinikk følger teknologien og har effektive metoder for å kunne hjelpe deg med smerter og ubehag etter rotfylling.

Vi holder til på Nordstrand og er perfekt egnet for deg i områdene Manglerud, Mortensrud, Lambertseter eller Bøler. Ellers har vi pasienter fra hele Oslo og deler av Akershus når det handler om kvalitet i en svært kritisk fase.

Dersom du er bekymret for smertene etter rotfylling, anbefaler vi deg å ta en uforpliktende prat med oss. Vi kan ved enkle stikkord kunne veilede deg til fornuftige løsninger.