Tannklinikk med deg som pasient i fokus

Vi i Nordstrand Tannlegesenter er opptatt av våre pasienter når vi har som målsetning å redusere omfanget av både problemer, antall besøk og reduserte kostnader ved bruk av tannlege. Vi har pasienter i dag som tidligere hadde alvorlige problemer, men som sakte men sikkert har klart å innarbeide gode rutiner med tannpuss, tanntråd og skyllemidler. Dette er til motivasjon for vår tannklinikk når vi vet godt at problemer med tenner ofte medfører alvorlige konsekvenser.

Rådgiver og en tannklinikk du kan stole på

Vår tannklinikk hjelper deg med de fleste problemer man kan ha og vi er kjent for vår rådgivning og kommunikasjon. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap for trengende pasienter og for deg som ønsker å ta de rette grepene. Det er ofte enklere når du kan få bistand fra en profesjonell tannklinikk.

Vi er spesialister på følgende områder:

- Konsultasjon og Røntgenbilder
- Tannrens
- Fjerne tannstein
- Rotfylling
- Visdomstenner
- Tannkjøttbetennelse
- Operasjon tannrøtter / rotbetennelser
- Behandling av slimhinnelidelser / kjeveleddslidelser
- Tannpleier

Du finner vår tannklinikk på Nordstrand og er perfekt egnet for deg i områdene Manglerud, Mortensrud, Lambertseter eller Bøler. Ellers har vi pasienter fra hele Oslo og deler av Akershus når det for enkelte handler om kvalitet og solid oppfølging.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker en tannklinikk som verdsetter deg som pasient, og som gjør sitt ytterste for dine tenner.