Har du tannpine og lei av å ha det vondt?

De fleste av oss vet altfor godt hvor ille smertene ved tannpine. Og har det kommet så langt at du har smerter, er det fint lite å gjøre annet å oppsøke profesjonell hjelp.
Tannpine går dessverre ikke bort av seg selv eller ved å gi det tid, heller tvert i mot.

Vi i Nordstrand Tannlegesenter har flere tiår med erfaring og har fulgt både teknologien og teknikker opp gjennom årene. I dag har vi en topp moderne klinikk med enorm fagkunnskap. Vi kan forsikre deg om at vi kan hjelpe deg med hvilket som helst problem, men vi er også opptatt av å hjelpe deg med å unngå tannpine ved senere anledning.

Forebyggelse det eneste som hjelper

Den beste løsningen, og kanskje den enkleste over tid for å forebygge mot tannpine er å bedre rutinene for tannhygiene. Dette vet vi av erfaring kan føles vanskelig til å begynne med. Men vi vet like godt at etter noen uker, blir du også vant med å ha rene tenner, uten belegg eller matrester mellom tennene.
Vi hjelper deg med å komme i gang med rett utstyr og de rette teknikkene innen tannpuss. Samtidig kan du benytte oss som rådgiver underveis av prosessen med nye rutiner.

Jevnlig besøk hos tannpleier gir null tannpine

Når du har kommet på rett spor med forebyggende tannhygiene, er vår anbefaling å besøke tannpleier jevnlig (2-4 ganger i året). Da kan potensielle problemer bli reparert før de blir alvorlige. Ikke bare unngår du tannpine, men du sparer også ekstreme beløp ved å unngå de aller største problemene.

Vi holder til på Nordstrand og er perfekt egnet for deg i områdene Manglerud, Mortensrud, Lambertseter eller Bøler. Ellers har vi pasienter fra hele Oslo og deler av Akershus når de fleste forstår at det kan være verdt å reise noe lenger for et ypperlig resultat.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker å bli kvitt din tannpine!