Tannprotese

For pasienter hvor flere tenner mangler, er tannprotese den beste løsningen.
Allikevel er dette en behandling som krever både erfaring og kompetanse. Alle opplysninger du har om hvordan tennene så ut før de gikk tapt er viktig informasjon for at resultatet skal bli så naturlig som mulig. Farge, tannform og særpreg kan enkelt tilpasses. Vi i Nordstrand Tannlegesenter anbefaler deg å ta med gamle foto som viser hvordan tennene dine så ut.
Med dagens teknologi og vår moderne klinikk kan vi lage tannprotese som er identiske med dine tidligere eller gjenværende tenner. På den måten er det ingen synlige forskjeller. Du kan trygt fortsette å smile.

Med pasienten i fokus

Som du sikkert forstår er tannprotese enn prosedyre som krever samarbeid mellom pasient og oss som tanntekniker når resultatet er viktigst. Hos oss vil du få grundig informasjon, samtidig som vi gjøre grundige undersøkelser.
Du vil bli informert i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen når vi ser til at tannprotesen fungerer godt i praksis.

Vi holder til på Nordstrand og er perfekt egnet for deg i områdene Manglerud, Mortensrud, Lambertseter eller Bøler. Ellers har vi pasienter fra hele Oslo og deler av Akershus når de fleste forstår at det kan være verdt å reise noe lenger for et ypperlig resultat med sin tannprotese.

Du kan trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende prat rundt tannprotese. Vi forstår dette kan virke omfattende og skremmende, men for oss er dette en del av våre rutinemessige behandlinger, med svært gunstige fordeler med deg som mangler tenner.